מדיניות ביטולים

1.כל הזמנה תהא ניתנת לביטול במועדים הקבועים בחוק הגנת הצרכן ותקנותיו,ובתנאים הקבועים שם, לרבות בכל הקשור לסכום ו/או לשיעור של דמי הביטול,וכל הקבוע להלן בסע’.3 –.6 יחול רק כאשר ההזמנה לא ניתנת לביטול לפי חוק הגנת הצרכן.

.2 הודעה בדבר ביטול הזמנה תתבצע באחת מן הדרכים הבאות בלבד: באמצעות אתר האינטרנט www.gordoniahotels.com, באמצעות הודעה טלפונית למס’ 073-2126020, או באמצעות הודעה בע״פ לצוות הקבלה, או באמצעות הודעה באימייל: res@gordoniahotels.com , או באמצעות הודעה בדואר רשום למרכז ההזמנות של רשת גורדוניה בע”מ, שכתובתו מלון גורדוניה, מעלה החמישה מרכז הזמנות 073-2126020.

.3 ביטול בעונה רגילה – 1 בספטמבר עד 30 ביוני, כולל, למעט חגים (ראש השנה, סוכות, פסח, ושבועות) ואירועים מיוחדים (כגון פסטיבלים וכד’): ביטול הזמנה שחל בתוך 7 ימי עסקים קודם למועד האירוח (ללא קשר למועד ביצוע ההזמנה) יחויב בדמי ביטול בשיעור של 25% מסכום ההזמנה.

.4 ביטול בעונת השיא – 1 ביולי עד 31 באוגוסט, כולל. לרבות בחגים ואירועים מיוחדים הנזכרים לעיל: ביטול הזמנה שחל בתוך 20 ועד 8 ימי עסקים קודם למועד האירוח (ללא קשר למועד ביצוע ההזמנה) יחויב בדמי ביטול בשיעור של 25% מסכום ההזמנה, ואילו ביטול הזמנה שחל בתוך 7 ימי עסקים קודם למועד האירוח (ללא קשר למועד ביצוע ההזמנה) יחויב בדמי ביטול בשיעור של 50% מסכום ההזמנה.

.5 במקרה של אי הגעה ללא הודעת ביטול, בכל עונות השנה, ההזמנה תחויב בדמי ביטול בשיעור של 50% מסכום ההזמנה.

.6 דחיית אירוח במלון תתאפשר עד 7 ימי עסקים קודם למועד האירוח, ועל בסיס מקום פנוי בלבד.

.7 בהזמנות אשר אינן ניתנות לביטול, הן על-פי חוק הגנת הצרכן, והן עפ’י המוסכם עם המלון, יהיה רשאי המלון לחייב את ההזמנה במלואה בכל זמן לאחר ביצועה, וההזמנה תחויב במלואה גם במקרה של כל ביטול, או של אי הופעה, וכל הקבוע בסע’;.3 עד.6 לעיל לא יחול לגביהן.

.7 האמור לעיל יחול בהתאמה על כל שירות שיוזמן מרשת גורדוניה בע”מ ו/או מהמלון, לרבות אירועי תרבות, בידור, ספורט וכיו”ב.

האתר משתמש בעוגיות (קוקיז) על מנת לסייע בניווט, לניתוח השימוש באתר ולסיוע בקידום ושיווק.
שימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש בעוגיות.